Oplossingen voor uw complete machinepark en onderhoudsproces

Met passie voor de techniek van morgen!

Het is onze missie om de continuïteit van uw productieproces te garanderen, downtimes van uw machinepark te reduceren en uw ROI te verhogen. Dit doen wij middels onze passie voor techniek, vakmanschap, ons streven naar oplossingen, multidisciplinaire aanpak en onze excellente en persoonlijke service. Daarom kiest u voor Madolex en haar drie hoofddiensten: 

Waar staan we voor

Icon Maatwerk

Maatwerk oplossingen

Uw vraagstuk, onze zorg!

Icon Techniek van morgen

Techniek van morgen

Door continue innovatieprojecten!

Icon brede vakkennis

Brede vakkennis

Vakbekwaam en proactief advies!

Icon Multidiscipline

Multidisciplinaire aanpak

Echt alles onder één dak!

Icon Partnerschap

Partnerschap

Een gelijkwaardige samenwerking!

Icon Regionaal aanwezig

Regionaal aanwezig

Met altijd een vestiging in de buurt!

Icon Ervaring

Ervaring & bedrevenheid

35 jaar actief in de maakindustrie

Icon Een Aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt

Wel zo gemakkelijk!

Icon Competente medewerkers

Competente mensen

De juiste match voor uw opdracht!

Onze expertises op een rij

Machineonderhoud

Machineonderhoud

Een machine die stil staat, is een kostenpost. Dan wilt u natuurlijk voorkomen. Het onderhouden van machines is een belangrijk onderdeel binnen onze dienstverlening. Dit doen we op correctief niveau om storingen in de productie op te lossen, preventief om gebreken t voorkomen en voorspellend om het onderhoud tijdig te plannen door de levensduur van machines te controleren. Het onderhouden van machinepark doen we aan de hand van een aantal verschillende disciplines, die op dat moment voor u de beste oplossing biedt.

Reparatieservice

Reparatieservice

Wanneer een stilstand optreedt is een snelle, juiste en kwalitatief goede reparatie noodzakelijk. Middels onze reparatieservice achterhalen we de oorzaak van het defect, om vervolgens de componenten van machines snel en accuraat te repareren, en waar mogelijk te verbeteren. Ook het modificeren van machines, door meer of betere functionaliteiten toe te voegen, behoort tot onze dienstverlening.

Turnkey Projecten

Turnkey Projecten

Een op maat gemaakte machine of machineonderdeel zorgt voor een hogere efficiëntiegraad binnen uw productieproces. Om zo'n component op de best mogelijke manier in te passen is onze turnkey aanpak essentieel. Snel en flexibel ontwerpen, advies op het gebied van specificaties, praktisch gebruik en maatvoeringen, assemblage, installatie, inspectie en after sales services. Door een volledige ontzorging met optimaal resultaat geven we uw de sleutel naar de toekomst. Deze turnkey aanpak hanteren we zowel binnen mechanische- als elektrotechnische projecten.