Video Aspect Ratio: 16:9

Constructie- / machinebankwerker

Als standplaats

Werktijden tussen 07.30u - 16.15u
Icon Ervaring
Constructie-/ machinebankwerker

Ben jij een A-speler?

Specialisten op een missie:

Als constructie-/machinebankwerker werk je aan een diversiteit van werkzaamheden. Bij Madolex ga je verder dan alleen het bouwen van de constructie. Je bent namelijk betrokken bij de assemblage en installeert of onderhoudt regelmatig deze constructies. 

Samen met je team zijn jullie de specialisten in het repareren, bouwen en modificeren van complete machines en machineonderdelen. Jullie ontwerpen en produceren machineonderdelen, om deze vervolgens in onze eigen werkplaats en/of bij klanten op locatie te installeren én te onderhouden.

Cool toch?

Vind je de Limburgse cultuur en een platte organisatie ook belangrijk?

We zijn een familiair MKB bedrijf in een groeiende fase met een typische Limburgse instelling. We zijn een hecht team en hebben een platte organisatie die veel aandacht geeft aan onze werknemers. Aspecten als cultuur, motivatie, welzijn en plezier staan daarbij centraal. Het idee hierachter is simpel: de betrokkenheid van de medewerkers bepalen in hoge mate het succes van iedere verbetering en de continuïteit van ons bedrijf. Hiermee realiseren we toegevoegde waarde bij producerende bedrijven.

Dat is onze missie, waarmee wij de maakindustrie in de regio willen behouden. Onze A-spelers werken hier dagelijks keihard aan! 

Onze A-spelers:

Zijn nieuwsgierig en stellen zich onderzoekend op. Zijn altijd op zoek naar verfrissende ideeën om het werk sneller, efficiënter of slimmer uit te voeren.  
Denken en handelen altijd vanuit het doel dat ze gezamenlijk willen bereiken. Focussen niet op belemmeringen of problemen, maar op de oplossing.
Helpen collega's. Voelen zich samen verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening aan de klant. Benutten kennis van anderen om tot vernieuwende ideeën te komen.

Madolex en haar gekleurde 'A'

De 'A' van: Aandacht. Aangenaam. Aanmoedigen. Aanpakken. Aardig. Accuraat. Actief. Adembenemend. Ambitieus. Attent. Authentiek. A-spelers.

"Zelfstandig werkend, maar een échte teamplayer. Dat zou top zijn!"

Hoi, wij zijn de constructieafdeling van Madolex!

Het was je waarschijnlijk niet ontgaan, maar wij zoeken een nieuwe constructie-/machinebankwerker. Heb je ervaring in TIG en MIG/MAG lassen? Klinkt pneumatiek en hydrauliek je bekend in de oren? Ben je fulltime beschikbaar en flexibel net als ons? Incidenteel overwerken en werken in weekenden gebeurt namelijk wel eens, maar altijd in overleg. Klinkt dat prettig? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

Als beloning voor je teamwork, vakmanschap, en oplossingsgerichtheid ontvang je een salaris tussen de 2.700 - 3700 euro bruto per maand. Afhankelijk van je (werk)ervaring. Daarbovenop ontvang je 10 km reiskostenvergoeding á 0,19 euro per kilometer ontvangen? Ten slotte heb je recht op 25 verlofdagen plus 13(!) ADV dagen, conform CAO Kleinmetaal.

Hopelijk mogen we je snel begroeten bij een eerste kennismakingsgesprek! 

Dus A-speler, is je interesse gewekt? 

Ons enthousiaste team staat jou graag te woord om verdere informatie te geven over deze afwisselende functie waarbij jij jouw eigen inzicht en creativiteit volledig kunt benutten. Geef ons via onderstaand formulier een seintje als jij openstaat voor een vrijblijvend, vertrouwelijk gesprek omtrent de openstaande functie. We nodigen jou graag uit bij ons op kantoor in Roermond. Hopelijk tot snel!