Onderhoudsspecialisten

Een breed scala aan échte vakmensen met passie voor techniek!

Medewerkers van Madolex zijn hooggekwalificeerde & ervaren onderhouds- en storingsspecialisten, echte A-spelers. Ze zijn vakbekwaam, spannen zich maximaal in om tot een goede oplossing te komen, zijn prettig en effectief in de samenwerking binnen verschillende teams en niet onbelangrijk: ze hebben een passie voor techniek! Samen met het onderhoudsteam van de klant houden ze het productieproces draaiende. Daarbij is veiligheid steeds een topprioriteit.

Allround-, elektro- of mechanische specialisten

Madolex kent een breed scala aan gespecialiseerde technici. Naar gelang behoefte kunnen de specialisten op korte termijn, geheel zelfstandig of onder supervisie worden ingezet voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en het oplossen van de meest complexe en uiteenlopende (elektro)technische problemen. We streven daarbij altijd naar de perfecte match tussen klant & specialist, en zijn pas tevreden als zij dat ook zijn!

Over onze A-spelers

Al onze A-spelers zijn ervaren vakmensen met:

  • Ruime en relevante technische ervaring in productieomgevingen
  • Expertise in meerdere sectoren
  • 5-Safetykledij, op maat gemaakte PBM's en een uitgebreide gereedschapskoffer
  • Veiligheidscertificaten zoals VCA en NEN3140
  • Getoetst op kennis, motivatie, flexibiliteit, zelfstandigheid, technische en sociale vaardigheden

Tot slot vinden we het belangrijk dat ze representatief bij u voor de dag komen, waardoor zij de mogelijkheid hebben een auto van de zaak te rijden. 

Wanneer en waarvoor kunt u onze A-spelers inzetten?

Ondersteuning van uw onderhoudsdienst / TD

Aanvulling in uw ploegen- / storingsdienst

Tijdelijke vervanging tijdens ziekte of vakantie

Aanvulling voor uw projecten of onderhoudstops

Tijdelijke extra inzet tijdens piekperiodes

Technische klussen, waar u zelf gewoon niet aan toe komt

Wegwerken van uw back-log aan werkbonnen

Uitvoeren gepland en preventief onderhoud

A-spelers staan centraal

Onze A-spelers krijgen de kans om hun carrière te boosten. Ze komen in verschillende sectoren terecht waardoor ze veel bijleren en groeien. Verder bestaat er voor hun ook de mogelijkheid om kennis te verbreden aan de hand van specifieke opleidingen.

Een werkdag van onze A-spelers ziet er altijd anders uit. Wij bieden ze een interessante job, waarbij ze opdrachten krijgen van enkele weken, maanden tot jaren. Dankzij die afwisseling leren ze verschillende technieken en machines beheersen.

Madolex en haar gekleurde 'A'

De 'A' van: Aandacht. Aangenaam. Aanmoedigen. Aanpakken. Aardig. Accuraat. Actief. Adembenemend. Ambitieus. Attent. Authentiek. A-spelers.

Andere diensten binnen machineonderhoud

Madolex Onderhoud van Morgen

Madolex Excellent Onderhoud

Stap voor stap beklimmen we de maturiteitsladder. Met verschillende oplossingen brengen we uw onderhoud naar een hoger niveau, om tenslotte het ultieme superioriteitsniveau te bereiken!
Rotating Equipment

Industriële ventilatoren

Wij zorgen ervoor dat uw industriële ventilatoren in topconditie blijven. We werken nauw samen met gerenommeerde fabrikanten en merkonafhankelijk, daarom bent u bij Madolex aan het juiste adres.

Benieuwd hoe wij u op het gebied van machineonderhoud verder kunnen helpen?