Reparatieservice

Snel en accuraat. Zowel mechanisch als elektrotechnisch

Staat uw machine stil vanwege een defect onderdeel?

Maak dan gebruik van onze snelle en accurate reparatieservice. Een reparatie is vaak efficiënter dan het investeren in een nieuw component. Investeren is een gemakkelijke oplossing, maar niet altijd de beste. Een nieuw onderdeel past vaak minder goed in een oudere machine, wat voor ongemakken kan zorgen. Madolex beschikt over een uitgebreid assortiment aan reserveonderdelen, waardoor u niet hoeft te investeren in een nieuw onderdeel. Dit is niet alleen goedkoper, maar zorgt ook voor een betere connectie met uw machine.

Breng- & haalservice rondom onze locaties

Onderdeel defect? Ophalen, repareren, installeren en retourneren. Wel zo prettig!

Vele materiaalsoorten voorradig

Uitgebreid assortiment aan reserveonderdelen

Werkzaamheden ook   'on site'

Naast het uitvoeren van reparaties in onze werkplaats werken we ook bij u, 'on site'.

Twee takken binnen reparatieservice 

Mechanische service

Onze verspanings- en constructieafdeling heeft veel ervaring met maatwerk en zoekt steevast naar de juiste oplossing. Zo wordt uw machine beter, gebruikersvriendelijker en eventueel voorzien van nieuwe functionaliteiten. Of het nu gaat om het repareren van enkelstuks of kleine series, door onze conventionele en CNC-aangestuurde machines kunnen producten snel in de gepaste kwaliteit geleverd worden. Door de aanwezige lasapparatuur, kantbank, knipschaar en zaag, kan eenvoudig en gecompliceerd constructiewerk van ferro- en non-ferro metalen worden uitgevoerd

Elektrotechnische service

Installeren, onderhouden, herstellen en vervangen van verschillende systemen en componenten zoals datanetwerken, noodstroomvoorzieningen, beveiligingssystemen, communicatiesystemen, licht- en krachtinstallaties. Een goed geplande aanpak van onze elektrotechnische werkzaamheden zorgt ervoor dat uw productieproces gewaarborgd wordt en productiestagnatie tot een minimum wordt beperkt.

Snel in contact met onze mechanische reparatieservice?

Elektrotechnische reparatie of inspectie nodig?