Turnkey Projecten

De sleutel naar de toekomst. Van engineering tot oplevering

Een op maat gemaakte machine of machineonderdeel zorgt voor een hogere efficiëntiegraad binnen uw productieproces. Om zo'n component op de best mogelijke manier in te passen is onze turnkey aanpak essentieel. Snel en flexibel ontwerpen, advies op het gebied van specificaties, praktisch gebruik en maatvoeringen, assemblage, installatie, inspectie en after sales services. Door een volledige ontzorging met optimaal resultaat geven we uw de sleutel naar de toekomst. Deze turnkey aanpak hanteren we zowel binnen mechanische- als elektrotechnische projecten.

Onze mechanische en elektrotechnische turnkey aanpak

Engineering

Met behulp van 3D-Cad, Lcad en Eplan, wordt ieder vraagstuk volmaakt tot een 3D-ontwerp, Dit kunnen vraagstukken zijn voor een compleet nieuw ontwerp, maar ook het omzetten van bestaande tekeningen naar 3D. In beide gevallen wordt er een overzichtelijk tekeningen-pakket met stuklijsten aangeleverd.

Modificaties

Modificeren draagt bij aan een verhoging van de productiecapaciteit. Machines worden omgesteld, productielijnen aangepast of hulpmiddelen met meer functionaliteiten toegevoegd. Deze modificaties vinden plaats op onze verspanings- en constructieafdeling.

Machinebouw

In een aantal fases komt de gewenste machine of machineonderdeel tot stand, waarbij elke stap in het project wordt gecoördineerd. Vanuit een 3D-ontwerp volgt er een advies op het gebied van specificaties, praktisch gebruik en maatvoeringen. Na overeenstemming wordt gestart met de definitieve bouw in onze productiehal. Wanneer de bouw gereed is volgt het testen, verzorgen van transport, plaatsing, alsmede de inbedrijfstelling.

Industriële automatisering

Productieprocessen worden steeds vaker gekenmerkt door efficiëntie en automatisering. De  kracht zit hem in de integratie tussen verschillende systemen (en afdelingen) en systemen, aangestuurd vanuit één centraal netwerk.

Advies inwinnen over een mechanisch project?

Op zoek naar een partner voor een elektrotechnisch project?

Specificaties productielocatie en werkplaats in Roermond

3000 m2

Engineersafdeling

2x 10.000 kg bovenloopkraan met 20.000 kg hijscapaciteit

1x 5.000 kg bovenloopkraan bij las- en verspaningsafdeling

3 CNC Freesbanken

4 Conventionele draaibanken

Elektrisch lassen

MIG/MAG lassen

TIG lassen

Knipschaar

Kantbank

Spuitcabine

Resopal afdeling