Ons succes begint bij jou!

Jouw, mijn en onze missie

Madolex is een down-to-earth familiebedrijf met de focus op techniek, procedures en systemen waarbij aandacht voor de medewerker op zijn werkplek niet mag ontbreken. Aspecten als cultuur, motivatie, welzijn en plezier staan daarbij centraal. Het idee hierachter is simpel: de betrokkenheid van de medewerkers bepalen in hoge mate het succes van iedere verbetering en de continuïteit van een bedrijf. Hiermee wordt toegevoegde waarde gerealiseerd bij producerende bedrijven. Dat is onze missie, waarmee wij de maakindustrie in de regio willen behouden. Hier werken onze A-spelers dagelijks keihard aan! Ben jij ook een A-speler?

De 'A' van: Aandacht. Aangenaam. Aanmoedigen. Aanpakken. Aardig. Accuraat. Actief. Adembenemend. Ambitieus. Attent. Authentiek. A-spelers.

Uitblinken in je dagelijkse werkzaamheden om een top performance te leveren aan onze klanten 
Maximaal inspannen om tot een goede en juiste oplossing te komen bij onze klanten
Prettig en effectief samenwerken met verschillende teams, intern en bij onze klanten

Hey A-Speler! 

 Zoek je een nieuwe baan of een stageplek en is je interesse gewekt? Geef ons dan via onderstaand formulier een seintje als jij openstaat voor een vrijblijvend, vertrouwelijk gesprek omtrent de functie, stageplek, contract, werkzekerheid, planning, reisafstand etc. Dan nodigen wij jou uit bij ons op kantoor en bekijken we of Madolex bij jou past! Tot snel!

Onze diensten voor de klant

Madolex

Uw machinepark altijd in topconditie!

Reparatieservice

Zowel mechanisch als elektrotechnisch

Turnkey Projecten

Technische turnkey projecten onder één dak

Van engineering tot oplevering